2012. június 19., kedd

Innováció- öregedésgátló körömlakkok!

Sziasztok!

Egy rendkívül friss hírrel szolgálok most nektek!
A cím igaz, létezik! Hogy mit is tud? Nézzük:


A Dermelect legújabb kollekciójában mesés árnyalatok párosulnak forradalmi egészséges előnyökkel! A színpompás kozmetikumok védik a körmöket az öregedéstől és az UV-sugaraktól is!

Mindenki szereti a színpompás körömlakkokat, melyek megtöltik vidámsággal, és egyéniséggel körmeinket. De mi van akkor, ha ezután nem csak csinos dekorációs funkciót töltenének be, de olyan egészséges kozmetikumok is lennének, melyek óvják a körmöket UV sugaraktól, öregedéstől, és káros környezeti hatásoktól?
A Dermelect kozmetikai cég forradalmi találmányát káros hatások nélkül használhatjuk. Minden egyes lakk DBP, toluol, és formaldehid mentes, és számos egészséges összetevővel van átitatva. Többek között tartalmaznak ProSina-t, vagyis tiszta fehérjét, amit új-zélandi gyapjúból vontak ki, segítségével a körmök jóval ellenállóbbak lesznek, és a lakk óvja őket az UV-sugaraktól. Emellett számos vitamin peptid, és hidratáló összetevő találhat benne, mely biztosítja, hogy körmeink jól ápoltak, és egészségesek legyenek.  A kozmetikai csodaszer erősíti a körmöket, és gyönyörű fényes, és krémes kivitelben is kaphatóak. 
A palettán 6 féle árnyalat szerepel: gazdag, magabiztos lila, tört piros egy kis rózsaszínnel, ragyogó krém mandarin, lélegzetelállító égszínkék, mesés, friss fukszia, és zamatos barack.  (forrás: lifemagazin.hu )

Pár swatch:

(forrás: innen )

Ti hogy viszonyultok ehhez a hírhez? Hisztek benne vagy szkeptikusan fogadjátok? Minden vélemény kifejtéssel szívesen olvasok! :))

7 megjegyzés:

  1. A körmeim nem féltem az öregedéstől... emlékeim szerint mamám kacsóján sem volt ráncos a köröm. Minden hülyeséget kitalálnak már, csak hogy az öregedéstől kórosan rettegő emberekről még egy kis zsét lehúzzanak.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a formaldehid dolgot nem értem... Az essence körömerősítője tartalmaz formaldehidet, hogy erősítse a körmöt, ez meg nem. Egyébként szerintem is nagyobb szerepet játszik itt a pénz mint a körmünk fiatalságának megőrzése :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én sem tudom.. én ezt a netről szedtem le! :)

      Törlés
  3. Reklámfogás. :)

    VálaszTörlés
  4. Teljesen egyetértek veletek! ;)

    VálaszTörlés