2014. február 24., hétfő

Lovely Snow Dust lakkok

Sziasztok!

A Lovely Snow Dust lakkjait mindenki türelmetlenül várta, hiszen a homoklakkok egészen ünnepi színeket kaptak. A nagy igény sajnos ahhoz vezetett, hogy már a megjelenés után 1-2 nappal bottal üthettük a nyomát a kollekciónak.



A csomagolás mind a háromnál azonos, az újítás óta megszokott üvegben vannak, kupakjuk azonban fehér, erre került rá egy átlátszó matrica a márka és a kollekció nevével. A számukat az oldalukon lévő vonalkódnál találjuk- igen, sajnos még most sem kaptak fantázianeveket.

Lovely Snow Dust Nr 1


Az egyes sorszámú lakk az arany. Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad. Annyi kivetni valót hagy maga után, hogy egy kicsikét finomabb a homok hatás, amit én sajnálok. A harmadik napon már megkopott és le is pattan egy-két helyen, sajnos. 

Lovely Snow Dust Nr 2


A második szépség ez a fehér lakk, amit talán mindenki a legjobban várt. Úgy szikrázik, akár a hó, amikor rásüt a nap. A fehér alap millió színben tündököl ilyenkor. Azért sajnos nem minden ilyen szép, gondolok itt a gyengébb fedésére, mert ennek sajnos az van. Mivel sok helyen olvastam már, hogy 3, sőt 4 (!) réteg is kell a tökéletes fedés eléréséért, azért én már alapból 2 réteg fehér lakkra kentem fel ezt a lakkot szintén 2 rétegben (képen is így szerepel). Ezzel azonban az igazi homok hatás is elmaradt, szinte ennél már alig érezni. Mivel mindenben a jót kell meglátni, így ez egy homok hatású fedőlakk, amely bármely lakkból ilyet tud csinálni. :)

Lovely Snow Dust Nr 3


És végül, de nem utolsó sorban az ezüst szépség. A két réteg itt is elengedhetetlen volt, de a száradási ideje nagyon gyors. Ennek van a legérdesebb felülete. Nekem ez a kedvencem, az alapban kisebb ezüst glitterek állnak ki, amelyek még különlegesebbé teszik a lakkot. Ennek ellenére a felülete nem zavaró. A tartóssága szuper, nekem még az 5. napon is hibátlan volt. 

Összességében tetszenek a lakkok, a fehéret sajnálom egy kicsit, de fedőlakknak biztosan szuper lesz. Ha érdekel, hogy a fehér mit tud önmagában, akkor kattints IDE.

Nektek sikerült beszerezni a lakkokat? Melyik tetszik a legjobban? 

10 megjegyzés:

  1. Az ezüst gyönyörű, a fehér is az lenne jobb fedéssel, de szerintem fedőlakként nagyon hangulatos lehet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp kipróbálom majd úgy is, ha szép lesz, akkor lesz poszt. :)

      Törlés
  2. Igen, szerencsére meg lett mind a három nekem, imádom mindet, olyan szépek! :) Bár a fehér fedése zavaró lehet, de hát ahogy Te is tetted egyből fehér alapra kell felkenni és máris ki van küszöbölve a gond :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan. Fedőlakknak használva más színek fölé pedig már nem is rossz. :P

      Törlés
  3. ezüstöm van már, aranyat is akarok szerezni, és a fehér is egyre jobban tetszik, ahogy másoknál látom. még jó, hogy már sehol nem lehet kapni, mert a pénztárcám bánná. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rossmannokban (vidéken) 300 Ft-ért vesztegetik darabját:)

      Törlés
    2. Én is láttam ezt az akciót- persze a fehér már nem volt. :)

      Törlés
  4. nagyon szépek, nekem az ezüst ami a legjobban tetszik :)

    VálaszTörlés