2014. április 4., péntek

Rimmel 60 Second 710 ALASKA

Sziasztok!

Már nem is tudom, hogy mikor volt utoljára lakkteszt a blogon...
Ezt a Rimmel lakkot még tavaly kaptam két másik társával együtt- egy feketével és egy sárgával.
A lakk neve Alaska, ezért is gondoltam, hogy inkább télen fogom megmutatni nektek, de nem tudtam rávenni magam, hogy felkenjem. Szinte biztos voltam benne, hogy ennek a lakknak rossz a fedése. És ez be is bizonyosodott. Négy rétegben van a körmömön, ami valljuk be: nem túl kecsegtető. Mégis hiába a rossz fedés, nekem a szín nagyon tetszik, és magam is meglepődtem, hogy nem idegenkedek tőle. Szerencsére egész gyorsan szárad, és ezt a 3. vagy akár a 4. rétegről is elmondhatom. Képeken fedőlakk nélkül látható.

3 réteg

4 réteg

Láthatjátok, hogy mennyi különbség van a 3. és a 4. réteg között. Nem szeretem az átlátszó körömvégeket, szerintem szükséges a négy réteg. 
A szín egy gyönyörű, visszafogott árnyalat, amely maga a kifinomultság, számomra ez egy elegáns szín. Ha önmagában nem is, különböző manikűrök alapjaként biztos fel fogom kenni. 
A tartóssága szuper, fedőlakkal négy napig volt fent a lakk. Szerintem fedőlakk nélkül is szép fényes, de már csak "tartósítás" szempontjából is felkentem azt az 5. réteget. 

Nektek tetszenek ezek a típusú és színű lakkok? Hogy álltok a rosszul fedő lakkokkal? Ha tetszik egy árnyalat, akkor kivárjátok akár a négy réteg megszáradását?

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörű színe van, viszont nálam a maximum a két réteg. Nem lenne türelmem végigvárni, hogy megszáradjon mind a négy :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezzel én is így vagyok; ez a lakk is csak akkor fog előkerülni, ha sok időm lesz. :/

   Törlés
 2. Nagyon-nagyon tetszik ez a szín!!!

  VálaszTörlés
 3. Nekem is nagyon tetszik ez a szín :)
  Ez a lakk nagyon hasonlít az Avon Pasztell PInk lakkjára

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs meg az a lakk, bár láttam már róla fényképeket. Szerintem az egy kicsit rózsaszínesebb. :)

   Törlés