2014. június 26., csütörtök

Nyárindító neon manikűr

Sziasztok!

Habár nálunk már 2-3 napja esős az idő, ma végre kisütött a nap. Volt is egy kis időm, úgyhogy úgy döntöttem, csinálok egy kicsit részletesebb manikűrt. A színek kiválasztása számomra egyértelmű volt, biztosan neon színeket akartam használni.


A nyár nekem abszolút a két véglet, ami a színeket illeti: jöhet neon és pasztell is. Most az előbbit használtam. A Moyra összes sima, krém finisű neon lakkja megvan, a 4 közül most a kedvencemet, a neon pinket használtam, ezt kentem fel három körmömre. Kiemeltem a középső és a gyűrűsujjamat. A gyűrűsre egyszerűen egy arany lakk került, míg a középső ujjat fehér alappal kezdtem. Miután megszáradt a két réteg fehér lakk, szabad kézzel festettem meg a csíkokat. A neon pink és zöld mellé két arany csík is került, hogy meglegyen az összhang. 


Szerintem nagyon mutatós manikűr lett, annyira nem is bonyolult. Nem kell hozzá sok ügyesség, főleg, ha valaki díszítőcsíkokkal oldja meg a vonalak könnyebb meghúzását. Bár ecsettel sem volt nehéz! ;)


Sally Hansen Double Duty Base & Top Coat
Moyra No.: 64
China Glaze Mingle With Kringle 
NYC 032 Blanco
Rose Nail 01 (neon zöld)
Moyra Excellence fedőlakk

Nektek van neon lakkotok? Idén használtátok már?

10 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Köszi Manna! :) Rajtad is el tudnám képzelni! ;)

   Törlés
 2. Szuper lett, nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. elfelejtettem megkérdezni a Rose Nail 01 lakkja hány rétegben fed ? Egy ideje meg van már ez a lakk , de még nem használtam .

  VálaszTörlés
 4. Köszi. :)
  Még csak díszítéshez használtam, teljes körmön nem. Majd jön a Moyra és a RN neon zöld lakk összehasonlító poszt! ;)

  VálaszTörlés
 5. Várom akkor azt a bejegyzést

  VálaszTörlés