2015. augusztus 25., kedd

Rubinköves fekete nyaklánc

Sziasztok!

Igaz, hogy ritkán hordok piros manikűrt, de akkor minden napját kiélvezem. Ilyenkor tényleg sokkal nőcisebbnek érzem magam, valahogy a kezem is sokkal elegánsabb, legalábbis én így érzem. :)
Viszont észrevettem, hogy mintha sokkal jobban tükröződne rajta a fény, pedig ugyanolyan és ugyanannyi fedőlakkot használok rá, mégis sokkal nehezebb fotózni a tükröződés miatt.


A manikűrbe mindenképpen bele szerettem volna építeni a piros csillámporomat, mert már régen használtam. A mutató és a kisujjamra vittem fel egy legyezőecset segítségével. Ezt a két körmömet két réteg fedőlakkal kellett zárnom, mert úgy vettem észre, hogy a csillámpor az első réteget szinte csak úgy magába szippantotta.


A középső és a gyűrűsujjamra pedig fekete lakkal nyomdáztam. Fogalmam sem volt, hogy ennek a mintának mégis mi lehet a neve, mire hasonlít, ezért a barátnőmhöz fordultam, aki azt mondta, hogy láncra, láncszemekre hasonlít. Miután felnyomdáztam ezt a láncszerű mintát, egy kis lapra átlátszó lakkot csepegtettem és belekevertem a csillámport. Ezt a masszát pontozóval felhelyeztem a kis lyukak helyére, így olyan hatást kaptam, mintha rubinkövek lennének a láncban. Így még elegánsabb lett a piros manikűröm!

Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
Sally Hansen 570 Right Said Red
Lora fekete körmömlakk
Haász fodrászcikk piros csillám
Born Pretty 02 nyomdalemez
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Ti milyen gyakran hordtok piros manikűrt? :)

15 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy neked is tetszik, Elíz. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép lett.Én nagyon megkedveltem a piros lakkokat,nem tudom miért.Érdekes,mert eddig nem bírtam magamon elviselni,de nagyon fordult a dolog,szerintem ebben a blog keze is benne van :)
  A paletta nagyon tetszik,meg is rendelem magamnak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem találom az oldalon a lemezt.A 02-re nekem tökre más mintákat ad ki....Szerinted lecserélték a lemezt?

   Törlés
  2. Igen, sajnos lecserélték. :(

   Törlés
 3. Gyönyörű -mint mindig. :)
  Kár, hogy nem viselsz gyakrabban piros manikűrt, pedig tényleg annyira nőies, a kezeid pedig annyira kifinomultak és kecsesek tőle.
  Szép lett a nyomdázás is. Szerintem is egy láncra hasonlít ez a minta. ;D de egyébként nagyon szépen érvényesül a piros lakkon, egyszerűen tökéletes! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, de túlzás.. :D
   Igen, tényleg kevésszer viselek pirosat, de örülök, hogy szépnek találod rajtam. :)
   Lánc.. lánc.. ;)

   Törlés
 4. Szeretem a pirosat, csak sajnos kb. két nap után elkezd kopni, kényes szín. Tetszik a mani!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon kényes... Lehet, hogy én is ezért viselem kevésszer?! :S
   Köszi!!!

   Törlés
 5. Ez a szín a kedvencem :) és az, hogy ennyire elegáns, még jobban érezteti velem ennek a színnek bizony helye van a körmökön :$ ötletes, ügyes vagy és kreatív :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :)
   A piros tényleg jó szín, mondhatni: örök. :)

   Törlés