2015. október 3., szombat

Középpontban az elhanyagolt OPI lakk

Sziasztok!

Még két hete csináltam a most bemutatott manikűrt. Emlékszem, hogy egy régen használt lakkot szerettem volna mindenképpen beleépíteni a manikűrbe, és biztos voltam benne, hogy díszítőcsíkokat is fogok használni.


Így esett a választásom egy régen, leginkább csak nail artok apró részekén használt OPI lakkra, amit amint felkentem rájöttem: nem lehet többet hanyagolni. Kellemes állag, két réteg, gyors száradás, szép fény.


A gyűrűsujjamra a Moyra ezüst holoját kentem fel egy közepes rétegben, majd a Miss Sporty csillámos lakkját többször szivaccsal felütögettem, hogy egységes és csillámokban dús végeredményt kapjak.
A középső ujjamat nude lakkal festettem ki, mert nem akartam mindig fehérrel dolgozni. Azonban ezt megbántam. Zöld díszítőcsíkkal megcsináltam a mintát, de valahogy a zöld szín átkerült a nude alapra, amit csak a kitöltés után vettem észre, ezért mehettem át a mintán szabadkézzel. Így egy kicsit összetettebb és hosszadalmasabb manikűr lett, mint vártam, de megalkotni és viselni is rettenetesen élveztem. :)



Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
OPI Can't Find My Ceczbook
Rimmel London 60 Seconds 710 Alaska
Moyra Holographic No.: 251
Miss Sporty sparkle touch
bps díszítőcsík
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Ti is szoktátok néha célzottan elővenni a rég használt lakkokat? :)

10 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a Miss Sporty lakk. Az első képről már azt hittem, hogy önmagában használtad. :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, de csinos lett. :) Olyan kis visszafogott, pedig színes. Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Hihi, ez a Miss sporty lakk nekem is megvan! Szuper a mani! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. De szép lett! Mostanában én is gyakran nézegetem a lakkjaimat és igyekszem elővenni a régen használtakat. Nekem is megvan ez az OPI, amikor nemrég felkentem, alig akartam lemosni :)

    VálaszTörlés
  5. Úristen, ez nagyon jó!! Most nagyon jó ötletet adtál! :) Csak valakire szükségem van, aki megcsinálja…Budapesten milyen árak szoktak lenni lakkozással, manikűr-pedikűrrel kapcsolatban? Találtam egy oldalt: http://estheticline.hu/manikur-pedikur-arak/ ahol fel van tüntetve és számomra elfogadható is, de kíváncsi vagyok a véleményedre/véleményetekre! Plusz itt még fodrászat is van, így az ügyes-bajos dolgaimat egyszerre el tudnám intézni. :) A válaszokat előre is köszönöm! Brigi

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépséges lett ez a mani! :)

    VálaszTörlés