2015. december 13., vasárnap

AVON - Eclipse

Sziasztok!

Az előző bejegyzésben beszámoltam arról, hogy mennyire megtetszettek idén ősszel és télen a zöld lakkok. Csupán 4 hete kaptam készhez ezt a lakkot és mi sem mutatja jobban azt, hogy belebolondultam, hogy 3 héten keresztül csak ezt a lakkot kente fel! Gyönyörű lakk, nekem nagyon tetszik.


Az Eclipse egy nagyon szép sötétzöld lakk, ami holo!!! Megpróbáltam én is egy holo-csalogató képet lőni, de természetesen a képek készültekor volt a legkevesebb direkt fény, így Eleni bejegyzését ajánlom a figyelmetekbe, szuperek a képei.


Szóval, ott tartottam, hogy beleszerettem ebbe a lakkba. Nemcsak, hogy zöld, de még szuper tulajdonságokkal is rendelkezik! Igaz, hogy csak az első alkalommal tudtam egyréteges, de tökéletes fedést elérni, utána már nem (ne kérdezzétek, én sem értem...), de akkor is és ezután is 2 rétegben kentem fel, hiszen én is  kétréteges lányok táborát erősítem. :) Gyorsan szárad fényesre, rajtam tartós is volt, de péntek délután már látszott a lenövés és a viseletes körömvég is. 


Habár legtöbbször önmagában kentem fel, mert tízszeresen ki akartam élvezni a lakkot, azért nem bírtam ki, hogy ne próbálkozzak meg egy nyomdás manikűr összehozásával. 
A fehér alapra nyomdáztam az Eclipse lakkal. Láthatjátok, hogy naaaagyon megfinomult a lakk színe, a holo hatását el is vesztette, de nekem tetszett az összhatás. 


Sok dicséretet kaptam a környezetemtől, hogy szép a lakk és jól is áll. Ennek pedig a szokásosnál is jobban örültem. Mondjuk amikor megjelentem 3 hét Eclipse után a szürke-ezüst manikűrömmel, akkor mondták azt is, hogy jó végre mást látni a körmeimen. :D 




Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
AVON Eclipse 
Aden Gel Effect No.:1
bornpretty 02
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Eclipse-nek még van két testvére: Aurora és Moonbeam. Nektek hány van meg a három közül? :)  

6 megjegyzés:

  1. Nem tervezem megvenni, mert most vertem egy egy csomó pénzt lakkra, de a lila kívánságlistás, ha rendelek Avont, akkor ránézek az új nude és holos lakkjaikra, remek színekkel rukkolnak elő mostanában!
    A 3 hét nem semmi, de most van itt az ideje ennek a lakknak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, a lila nekem is ég nagyon csábítja a fantáziám. :D
      Igen, egy kicsit hanyagolom is, most jönnek a többiek. :)

      Törlés
  2. Ez a minta nagyon szép!! És szép ez a zöld lakk is! :) *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagy kedvencem a minta. :)
      És a lak is. :D

      Törlés
  3. Nagyon jól áll neked a zöld minden árnyalata, ez meg főleg, így a körmeiden is csodásan mutat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem, hogy egyszer élőben is megjegyezted. :D
      Nagyon köszönöm! ^^

      Törlés