2016. április 24., vasárnap

Metál hullámok

Sziasztok!

Még jó pár hete kaptuk a hírt, hogy a Moyra kivonja a Metal kollekcióját. Ez azért is nagyon szomorú, ugyanis ennek a kollekciónak minden darabja tökéletes nyomdázásra is. Megijedni azonban nem kell, ugyanis elvileg visszahozzák őket, de mostantól a Stamping vonalon kell keresnünk őket.
Én azért még mentem egy kört a helyi fodrászkellékesnél és szerencsére megtaláltam az utolsó Metal lakkot!


Nagyon szerettem volna egy, még ki nem próbált lakkal párosítani. Így nyúltam ez után a Catrice lakk után, ami nagyon jó választásnak bizonyult! Nem voltam eléggé körültekintő, mivel csak úgy kivettem a dobozból és fel sem tűnt a Soft Matt felirat, így amikor elkezdett enyhén mattulni, akkor igencsak meglepődtem. Végül 3 réteg kellett belőle, de a matt lakkokról el lehet mondani, hogy gyorsan száradnak, így ennek sem volt gond a száradási idejével. 


Látjátok a Catrice üvegben megcsillanó lila fényt? Nos, szerintem ezért is mutatnak olyan jól együtt, mert a két lila árnyalata nagyon közel áll egymáshoz. Ez a sejtelmes lilla csillogás körmökön is megjelent, de sajnos nem tudom a fényképeken visszaadni. 
A Moyra lakk természetesen jól működik, szépen alkalmazható nyomdázáshoz. 


Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
Catrice Luxury Nudes Soft Matt 04 Your Fresh Apri-Coat
Moyra Metal Effect No.:303
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Ti is szeretitek ezeket a metál Moyra lakkokat nyomdázásra használni? :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik *.* Jól mutat ez a két szín együtt. Múlt héten nekem is sikerült beszereznem egy Metal lakkot, de még nem volt alkalmam kipróbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :)
      Jaj, de szuper, hogy még neked is jutott. ^^ Jó próbálgatást, biztos menni fog. ;)

      Törlés
  2. Szuperül mutat a két szín együtt :) Szép, ízléses manikűr lett! :)
    Teljesen elkerült az információ, hogy kivonják a metál lakkokat a Moyratól :( Szerettem volna beszerezni belőle, mert mindenki dicséri, hogy milyen jó nyomdázásra (és nekem még egy sincs :D) Remélem az új vonalon is hasonlóan jól fog teljesíteni :)

    VálaszTörlés
  3. No, nem tudtam, hogy megszűnik a metál kollekció, igaz csak nyomdázásra használtam leginkább. Nagyon illik egymáshoz a két szín, nekem tetszik az összkép :)

    VálaszTörlés