2016. augusztus 24., szerda

Utóbbi idők manikűrjei

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy csokor manikűrt láthattok, amiket az utóbbi időben csináltam, de szerintem nem érdemeltek volna meg egy egész bejegyzést.

PÁLMAFÁS 


Az első manikűr vizes matricával készült, amit a Born Pretty Store oldaláról rendeltem. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Nagyon kicsi ez a matrica, pedig most még a körmeim is rövidebbek voltak. Egy kezemre elhasználtam az egész csomagot, így a többi matricával, amik megérkeztek, ügyesen kell majd bánni.
Azért, hogy feldobjam a manikűrt, egy-két kék csillámot is felhelyeztem, majd fedőlakkal fixáltam. PETRÓLEUM ZÖLD MANIKŰR CHEVRON MINTÁVAL


Zöld manikűrhöz volt kedvem, amikor ezt csináltam. A cikk-cakk mintát nagyon szeretem, így nem is volt kérdéses, hogy ebben a manikűrben is megkapja a gyűrűsujjamat. A maradék körmömre olyan mintát kerestem, ami illik a zöld lakkhoz és nem konkrét minta- ezalatt azt értem, hogy például nem virágminta.  


Összességében nem vagyok megelégedve a kék manikűrrel, ezért ez után a poszt után kirakok egy kék manikűrt is, az szerintem jobban sikerült. :)


3 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki mindkét manikűr!

    VálaszTörlés
  2. A zöld nagyon tetszik!! A pálmafás is jó, de nekem még kicsit mindig idegen a matrica.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó, hogy visszatértél, főleg, hogy két ilyen csodás manikűrrel. :) Mindkettő nagyon tetszik, talán a zöld egy picit jobban :)

    VálaszTörlés