2014. augusztus 18., hétfő

NOTD | Kék és rózsaszín manikűr kövekkel

Sziasztok!

Most egy régebbi manikűrt mutatok meg, amit este csináltam a másnapi nyárias öltözékemhez. Mondanom sem kell, hogy leszakadt az ég, az outfit ötletet el kellett vetnem, nem is volt meg így annyira az összhang, amit nagyon sajnálok. A borús időjárás a képeken is meglátszik, sajnálom. :(


Nálam is nagy divatjukat élik a homoklakkok, így próbálom a legtöbb manikűrömbe belecsempészni. Szerintem nagyon fel tud dobni egy krémes finisű összhatást egy érdesebb homoklakk. 
Ezt a rózsaszín Moyra Sugar Sand lakkot nagyon szeretem, már láthattátok a blogon is. Csak a középső ujjamra vittem fel most ezt a lakkot.


Kéket és rózsaszínt párosítottam a manikűrömben. Érdekes, hogy én nyáron nem szeretem a sötét lakkokat, azonban ezen a nyáron az ilyen tengerészkékek minden mennyiségben jöhetnek. Szóval, két ujjamra ez a szép kék került, másik két ujjamra pedig egy rózsaszín lakk került- sajnos nem találtam a homoklakkal megegyező krém finisű rózsaszín lakkot. 
A már megszáradt lakkra átlátszó lakkból pöttyintettem és ellentétes színű strasszköveket nyomtam bele. Sajnos a kék egy kicsivel nagyobb, emiatt jobban kiáll, és kétszer kellett fedőlakkoznom.


Sally Hansen  Double Duty Base & Top Coat
Moyra Sugar Sand No.: 865 Daydream
NYC 037 Designer Dress
NYC 049 Blue Skycraper
Kék és rózsaszín strasszkövek
Moyra Excellence fedőlakk

Ti szeretitek nyáron a sötétebb színeket? Az efféle kékeket fel szoktátok kenni nyáron?

20 megjegyzés:

 1. Nagyon jól néz ki, igazán harmonikus színösszeállítás :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is jól állnak egymásnak. :) Köszi. :)

   Törlés
 2. nagyon szép lett. nálam a pink alap nyerő,most kivételesen nagyon tetszik kék lakk mellett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szeretem a pinket kék mellett. Ütős páros tud lenni. :)

   Törlés
 3. De jól néz ki :) Régen volt már sötétkék a körmöm, talán ha egyszer nyáron, inkább majd ősszel fogom kívánni a sötétebb színeket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Télen én is biztosan sokszor fogom hordani az efféle kékeket. :)

   Törlés