2015. július 22., szerda

A nyár színei körömlakkos kihívás #6 Akvamarin

Sziasztok!

Már hozom is a mai témát, ezzel semmiképp sem szeretnék csúszni. Mint ahogy az előző posztban is említettem, ez a manikűr is azzal a lemezzel készült, mint az ottani grapefruitos manikűr. Azonban ennek a manikűrnek sokkal izgalmasabb az alapja, legalábbis szerintem.


Legfőképp azért,  mert amikor utána néztem, hogy mi is az az akvamarin, akkor eldöntöttem, hogy a saran wrap technikát fogom használni életemben először. Még sohasem csináltam ilyen körmöket, így nagy izgalommal vettem elő a kék lakkjaim közül hármat és kezdtem neki az alkotásnak.
Először az OPI lakkját vittem fel és erre kerültek fel a fólia segítségével a világosabb kék és az egészen sötét csillámos kék lakkjaim foltjai. Erre jöhetett a minta.


Tudom, az előző posztban is egy fehér nyomdás manikűrt láthattatok, de most fedeztem fel újra ezeket, a speciálisan nyomdázásra gyártott lakkokat. Nagyon szuperül működnek, a két színessel is majd készítek egy manikűrt.
Szóval, a már fedőlakkal lekent alapra nyomdáztam és ezt is fedőlakkal fixáltam, hogy szép fényes legyen.
A lemez nagyon tetszik, kellően nagyok rajta a minták, bár nem tudom az összeset maradéktalanul felvenni, mégis jól kihasználhatónak tartom. A HYBQ10 kóddal pedig 10%-os kedvezményt kaptok, ha használjátok. :)




Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
AVON Sequined Turquoise
NYC 046 Art Spirit
ENAS körömnyomdalakk fehér
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Többiek akvamarin manikűrjeit is lessétek meg:






17 megjegyzés:

  1. Nagyon szép szín, gyönyörű lakkozás :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Jajj, Eleni, ismét nagyon szépet írtál. :) Köszönöm! ^^

      Törlés
  3. Gyönyörű szép lett, mint amikor a tenger hullámzik. Ezt most tényleg nagyon-nagyon eltaláltad, nekem baromira tetszik. Múltkor a királykék manid, most meg ez... *-* Nagyon jól bánsz a kék lakkokkal! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Laura, a kék az egyik kedvenc színem, szeretem kombinálni is őket. :)
      Nagyon örülök, hogy tetszik a manikűröm. :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszi, Audrey! :) Nagyon élveztem viselni is. :)

      Törlés
  5. Hát ez valami csoda! Hihetetlen, hogy egy nyomdalemezzel, körömlakkal, és kis ecsetekkel EZT(!) meg lehet csinálni, véghez lehet vinni! Lenyűgöző, nem i találom a szavakat! Ehhez/Ezekhez már valóban tehetség is kell!! *________*
    O.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, O. a kedves szavaidat! :*
      Hát, egy kis gyakorlással minden megalkotható. :)

      Törlés