2015. szeptember 23., szerda

Körmös technikák kihívása #4 Dry/Needle Marble

Sziasztok!

Két héttel ezelőtt jelentkeztünk a water marble technikával, a mai pedig szerintem annak a technikának a megkönnyítésére szolgál. Sokkal egyszerűbb, nem kell hozzá víz, sem olyan lakk, amellyel tökéletesen lehet elvégezni ezt a típusú manikűrt.



A dry marble technikát egy irattartó bugyin kezdtem. Felfestettem egy nude színt, hogy ez egy alapot biztosítson. Ezután felfestettem egymás mellé felváltva a lila és a narancssárga színeket és egy vékony tűvel (én tűvel szeretem a legjobban) összehúztam a lakkcsíkokat. Majd egy éjszakára félreraktam száradni és másnap méretre vágtam a már megszilárdult matricákat.



A színekben biztos voltam ennél a manikűrnél. A narancssárga és a lila szerintem nagyon jól állnak egymásnak, ezért is használtam ezeket a színeket. A manikűr kinézeténél viszont egy újítást szerettem volna csinálni. Eddig csak úgy használtam fel ezt a technikát, hogy az összes ujjamra felhelyeztem a matricát. Most úgy csináltam, hogy a nagy és a mutatóujjamra felhelyeztem a matricát teljes egészében. A középső ujjamat először felemásra festettem, majd erre került a matrica. A gyűrűs és a kisujjam esetében egyszer lilára, máskor narancssárgára festettem a körmeim, majd a két kis háromszöget úgy helyeztem fel, hogy az ellentétes színből legyen több benne.
Kicsit kaotikus lett a végeredmény, de szerintem ez a technika rettentően látványos- pláne több színnel.


Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
Moyra No.:11
Moyra PASTEL Shades No.:610
CATRICE 65 Be My Violetine
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Többiek munkája:


11 megjegyzés: