2016. január 28., csütörtök

Fascikulus

Sziasztok!

Nyomdázós manikűr lesz ez is, remélem, nem bánjátok. A színek összeválogatásában a természet volt a segítségemre. Csupa zöld és barna, pont, mint egy zsurló- bár nyilvánvalóan ez csak nekem jutott eszembe...


A színek kiválasztásában nagy szerepet játszott az, hogy jól lehessen nyomdázni velük. Az alapszín minden körmömön ez az OPI lakk, ami egy szép, egységes alapot biztosított. Ezek után álltam neki a zöld és barna lakkjaim közt kutatni, hogy megtaláljam a nyomdázásra alkalmas lakkokat.


Ebben a pici, régi essence-ben biztos voltam, hogy jó lesz, mert már próbáltam lapon, de körmökön soha. Azért ezt a khaki színt nem lehet sok mindennel kombinálni, de most úgy érzem, hogy ebben a manikűrben szuper mutat.


Nos, ez az NYC lakk már egy kicsit problémás volt, legalábbis a fejemben, de szerencsére élesben szuperül működött és még a nyomdapárnát sem fogta meg. Aminek nagyon örültem, hogy ez a lakk is szépen mutatott az alappal.



A nyomdalemez egyáltalán nem köthető a természethez, mégis annyira harmóniában vannak a színek a mintával, hogy szerintem ez meg sem mondható. Nagyon szépek ennek a palettának a mintái, bár sokáig úgy éreztem, hogy nem fogom tudni majd kihasználni, de azért majd igyekszem. 


Eveline Cosmetics 8in1 Total Action
OPI Mermaid"s Tears 
essence colour&go it's khaki time!
NYC 
MoYou Kaleidoscope
Seche Vite Dry Fast Top Coat

Titeket mire emlékeztet a manikűr? Szoktatok ennyire zöldes-barnás manikűrt viselni? :)


9 megjegyzés:

  1. Engem a Földanya manikűrjére emlékeztet. :DDD
    De nagyon szép, megnyugtató ránézni, igazán harmonikus az összkép - tényleg csodásan mutat ezekkel a színekkel a minta. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon harmonikus manikűr :) az új fejléc pedig csodás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :)
      Nem az én érdemem, de köszi. :)

      Törlés
  3. Nagyon szép a körmöd formája és hossza és természetesen a mani is szemrevaló :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :)
      Igen, abban az időben nagyon rendben volt a körmöm állapota, aztán jött egy kicsit problémásabb időszak, de most is szerencsére minden okés. :)

      Törlés
  4. Szép lett, régen volt zöld körmöm, nagyon a tavaszhoz kötöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor reméljük, hamarosan érkezik a tavasz! :)

      Törlés